Zarándokszállás

NTAK szám:KO19005270

A közösségi szálláshely kategóriájú szálláshelyünket elsősorban a csoportok részére ajánljuk. A 7 darab 6 ágyas, 2 darab 14 ágyas és 1 db 11 ágyas szoba összesen 81 ember elszállásolására alkalmas. Az épületben a fürdőszobák blokkonként állnak a vendégeink rendelkezésére. Mindegyik blokkhoz saját konyharész is tartozik, ahol a hozzánk érkezők főzni is tudnak.

A Zarándokházban reggel 8.00 és 20.00 óra között működik recepció. Bejelentkezésre csak a recepció működési idejében van lehetőség. 

Zarándokszállás
Hatágyas
Szobafoglalás
A Zarándokszálláson 2 blokkban találhatók a 6 ágyas szobák, amelyek kertkapcsolatosak.  Blokkonként 4-3 szobával rendelkezünk. Mindegyik – egymástól jól elszeparálható – blokkhoz saját fürdő, és konyharész, valamint társalgó is tartozik. Az épület körül bográcsozásra, sportolásra alkalmas terület is található. Az ingatlan akadálymentesített, amelynek egész területén biztosított az ingyenes wifi.
Tizennégy ágyas
Szobafoglalás
A Zarándokszállás épületének utolsó blokkjában 2 darab 14 ágyas és 1 db 11 szobát alakítottak ki, amelyek szintén kertkapcsolatosak. Ehhez a jól elszeparálható blokkhoz is saját fürdő, és konyharész, továbbá társalgó tartozik.

Megközelíthetőség

Budapest felől a 21-es főútról Mátraverebély településnél kell balra, Szentkút felé lekanyarodni, innen még kb. 5 kilométer a Kegyhely, végig kitáblázva. Salgótarján felől érkezve nem szükséges Mátraverebélyig elmenni, hanem a nagybátonyi elágazó utáni jobb kanyar végén jobbra kell elfordulni. Tábla is jelzi a Nagyboldogasszony Bazilikát.
Különbusszal a legegyszerűbb megközelíteni a Nemzeti Kegyhelyt, vagyis csoportosan, hiszen a sofőr odatalál. Távolsági busszal Mátraverebélyig lehet eljutni, innen nem túl gyakoriak a buszok Szentkút felé. BUSZ MENETREND»
Normál biciklivel az aszfalton érdemes jönni, ld. AUTÓ. Terep-biciklivel bármelyik erdei úton megkísérelhető a Kegyhely megközelítése.

Ajánlatkérés